Продава Парцел, обл.Бургас, гр.Бургас Долно Езерово


     

Парцел


Цена на кв.метра площ:

25 EUR


обл.Бургас, гр.Бургас
Долно Езерово

Квадратура: 13000 m2
ДаWWW.IMOTCOMERS.COM